Ronjenje

 

istražite bogato rapsko podmorje

Upišite tečaj ronjenja i zaronite u dubine

Doživite nezaboravno iskustvo i podijelite nesvakidašnji selfie

 
 
 

Istražite ljepote i živi svijet bogatog rapskog podmorja

Rapsko podmorje kristalno je čisto, a grebeni su obilati životom. Ukoliko želite ponijeti uspomene sa ljetovanja koje ćete pamtiti cijeli život ronjenje je pravi izbor za to. Morsko dno obiluje prirodnim staništima mnogih vrsta biljnog i životinjskog svijeta poput različitih vrsta riba, školjkaša, rakova, spužvi, crvenih i žutih koralja.

Tečaj ronjenja - čarobno iskustvo podvodnog svijeta

Na raspolaganju Vam je tečaj ronjenja ili jednostavno možete unajmiti opremu i okušati se u ronjenju u pratnji instruktora. Naša ronilačka društva poznaju najljepša podmorska staništa. Početnim roniocima pružit će obuku i istraživanje, a onim iskusnijima otkrivanje najljepših podmorskih predjela otoka Raba.

Podmorska špilja u kojoj je obitavala sredozemna medvjedica

Ronilački centri organiziraju svakodnevne ronilačke izlete poput onog u "Medovu bužu", četiri međusobno povezane špilje s podvodnim ulazom na dubini od 4 m. Izuzetno zanimljivo je podmorsko arheološko nalazište ostataka brodskog tereta antičkog broda kod punte Sorinja kao i nekolicina brodskih olupina na dnu rapskog podmorja.

Pripremite se za selfie koji nema premca

Ukoliko posjedujete podvodnu kameru, napravite selfie u očaravajućim morskim dubinama i obogatite svoje Facebook ili instagram profile nezaboravnim fotografijama.