Suvenir je trajna uspomena bez koje se ne napušta otok sreće

S dugom tradicijom obrtništva i zanatstva te bavljenja turizmom, Rab je poznat po proizvodnji autohtonih suvenira, uporabnih predmeta te umjetničkih djela. Suveniri lokalnih proizvođača ostavljaju trajnu uspomenu na posjet otoku Rabu. Odaberite idealan poklon za Vas i Vaše bližnje bilo da se radi o suvenirima, predmetima koji imaju uporabnu vrijednost ili prehrambenim proizvodima koji će svojim okusom podsjetiti na vrijeme provedeno na otoku Rabu, otoku sreće.

Preporučamo kupovinu Originalnog rapskog suvenira

Originalni rapski suvenir (ORS) oznaka je za proizvode koji imaju izraženu prepoznatljivost podrijetla koje je povezano s rapskim arhipelagom, te imaju likovnu i dizajnersku originalnost. Proizvodi su kvalitetne izrade i od prirodnog materijala, a osim dekorativne, suvenir ima i praktičnu uporabnu vrijednost. Od prehrambenih proizvoda i odjevnih predmeta do umjetničkih kreacija. Nabrojimo samo neke: Rapska torta, med od kadulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje, začinska sol, lavandino ulje, svilene marame i kravate s motivima Raba, rapske čarapice (bičvice), unikatne rapske papučice, skulpture rapskih zvonika u murano staklu.

Hrvatski otočni proizvod oznaka je izvornosti

Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ dodjeljuje se tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači. Istaknimo samo neke: Ekstra djevičansko maslinovo ulje, kozmetička linija za lice i tijelo, Rapska torta, fini medenjaci, čaj od kadulje i suhe smokve.