Restoran Frkanj

 

Restoran Frkanj

 
Kampor 68c, Frkanj
 
 

Restoran se nalazi na osami u hladovini borove šume tik uz more gdje se možete i okupati. Idealno mjesto za obilježiti rođendan, vjenčanje ili godišnjicu.

Frkanj nudi mediteransku hranu, gotova jela te vlastito uzgojeno povrće i domaće slastice. Svakog četvrtka tradicionalno se sprema odojak na ražnju uz domaću štrudlu od jabuke. Restoran Frkanj nudi mogućnost organizacije raznih proslava; rođendana, vjenčanja i godišnjica u netaknutoj prirodi tik do mora. Sadržaji koji se nude u okviru restorana: ležaljke, tuševi, masaža, rent a boat te privezište u uvali Komunčica i s pučinske strane restorana.

Frkanj se još naziva otokom ljubavi. Oaza je mira, čistog, otvorenog, modrog mora i kamenitih plaža okruženih hladovinom guste borove šume. Smjestio se nasuprot grada Raba, udaljen svega 500 m zračne linije, od kojeg ga dijeli razvedena uvala sv. Eufemije. Ovo je mjesto odavno prepoznato kao idealno kupališno odredište i ljetno cjelodnevno odmorište.

Na Frkanj čamci redovito dovoze turiste na kupanje iz rapske luke, a ova tradicija prijevoza kupača traje od samoga početka bavljenja turizmom na otoku i čini svojevrsno pravo ljetno doživljajno iskustvo.  Linija prometuje od mjeseca svibnja do mjeseca listopada kada je restoran otvoren. Liniju održavaju tri drvene tradicionalne brodice. Plovidba traje 15 minuta i predstavlja svojevrstan doživljaj. Radi se o vožnji s koje se pruža panoramski pogled na grad Rab, vizure zidina i neponovljiva četiri zvonika. Na Frkanj se još stiže i automobilom.

Otvoren: 01. svibnja - 01. listopada
Radno vrijeme: 8:30h - 21:00h
Adresa: Kampor 68c
E-mail: aleksandar.bravaric@gmail.com
Mob: +385 (0)98 327 665

 

Kako doći do Restoran Frkanj?

 
Preuzmite GPS kod rute
GPS kod
 
 
 

Galerija Fotografija

 

Lokacija